KOROT KATTOON 4.12.2018

RIIA KATAJA JA
MINNA KIVELÄ

>>>Korot kattoon esite 4.12.2018 klo 14 ja 19

VALELÄÄKÄRI
VALELÄÄKÄRI
VALELÄÄKÄRI

MYÖHÄSTYNYT HÄÄYÖ
Kahden naisen loukuss
KAHDEN NAISEN LOUKUSSA

Saattaja pääsee avustettavan kanssa maksutta, mikäli avustettavalla on esittää saattajakortti tai avustettavan sairaus tai vamma on niin selkeäti nähtävillä, ettei hän selviydy ilman avustajaa.

Ryhmien osalta saattajien määrä on neuvoteltava etukäteen Hannu Lappalaisen kanssa, puh. 0500 508 803 tai adeleracing@gmail.com.

Ryhmänjohtaja ja kuljettaja veloituksetta, kun ryhmä on 20 hlöä siten, että 18 maksavaa ryhmänjäsentä ja 2 veloituksetta.

Teatterilippujen maksuvälineinä Kuntorannan kassaan maksettuna käyvät käteinen, pankki- tai luottokortit, e-passi (liikunta- ja kulttuuriseteli) tai Smartumin kulttuurisetelit.

>>>ESITYSKALENTERI 2018

>>>NÄYTÖSPÄIVÄT JA LIPPUHINNAT SYKSY 2018

Maineikkaan Kylpylähotelli Kuntorannan hulppea, yli 300 -paikkainen Eevansali tai 300 -paikkainen kesäteatteri ja laadukkaat oheispalvelut takaavat viihtymisen kotimaisen komedian ja tähtiesiintyjien parissa. Aikamies -ravintola, rannan puoleiselta ikkunaseinustalta avautuvin huikein järvinäkymin, on A-oikeuksin varustettu ja tarjoaa edulliset väliajan kahviopalvelut sekä ryhmille ruokailumahdollisuuden (tilauksesta).

http://www.varkaudenkesäteatteri.fi

____________________________________________________

Rakastetun Mika Waltarin hersyvä komedia

Myöhästynyt hääyö

ENSI-ILTA TO 13.9. KLO 19.00!

Lemmenparin hääyölle kasautuu mitä hullunkurisimpia esteitä, ei vähimmin avuliaan anopin ja epäluuloisen Amerikan-enon toimesta. Jälkimmäinen on lisäksi tunnettu tuimasta naisvihastaan, joten pulaan joutunut sulhanen joutuu keksimään peitetarinan juuri solmitulle avioliitolleen, jottei odotettu perintö mene sivu suun. Omat mausteensa mehevään väärinkäsitysten soppaan tuo avulias anoppi, joka komedian kiemuroissa todistaa todeksi sanonnan ”sulaa se sokeri vanhankin suussa . . ”


Esityksen kesto 1 t 50 min, sisältäen väliajan

Rooleissa: Ismo Kotro, Sanna Tarulahti, Annikki Saha ja Ilkka Holmavuo.
Käsikirjoitus Mika Waltari

Ohjaus Eeva Eloranta

Oikeudet Sunklo

Tuotanto teatterituotannot.fi

>>>PÄIVITETTY ESITE

KATSO >>>ESITYSKALENTERI

________________________________________

Komedia naurunpaikkoja pullollaan!

VALELÄÄKÄRI

Farssikomedia hotelli Kieppiin saapuvasta Erkistä, joka esiintyy lääkärinä saadakseen naisseuraa. Kun paljastuu, että kaikilla muillakin seurueessa pilkottaa ketunhäntä kainalossa, alkaa komediakeitos kuplia nauruntäyteisillä sattumilla maustettuna. Naurumyrskyn pyörteissä marinoituvat Tangokuningas Petri Hervanto (pankinjohtaja Yrjö Meteli) ja lumoava Helena Lindgren (Erkin ex-vaimo Liisa Autere), sekä värikäs galleria muita hahmoja, kuten respan herttainen Reeta, josta ei tiedä, onko hän mies vai nainen - vai joku muu . .

Varkauden kesäteatteri sijaitsee uudistuneen kylpylä-ravintola Kuntorannan vehreällä puistoalueella. Nousevalla katsomolla varustetusta, 300-paikaisesta katsomosta on ihastuttavat järvinäkymät ja väliajalla katsojat voivat herkutella makkaralla, leivoskahveilla ja virvokkeilla. Sateen sattuessa esitys siirtyy sisätiloihin samassa pihapiirissä olevaan, 300 hengen teatterisaliin.

Asiakkaan käytettävissä ovat hotellimajoituksen lisäksi erinomaiset kahvila- ja ravintolapalvelut A-oikeuksin sekä puuhaa ja ajanvietettä moneen makuun ja kaikenikäisille. Kuntoranta on myös suosittu wellness-kylpylä monipuolisine hoitoineen.

Kuntorannasta vain noin 6 km päässä on Varkauden kaupungin keskusta, joka puolestaan tarjoaa runsaasti ostospaikkoja ja mielenkiintoisia käyntikohteita.

Lisää majoitusmahdollisuuksista ja kylpylän wellness-palveluista voi lukea sivuilta www.kuntoranta.fi

Kesto n. 1h 45 min, sisältää väliajan (kahvio)

ROOLEISSA Helena Lindgren, Petri Hervanto, Ismo Kotro, Matlleena Mannerto, Ilkka Holmavuo ja Vuokko Korhonen.

KÄSIKIRJOITUS Olli Tola

OHJAUS Eeva Eloranta

OIKEUDET Dramacorner

Esitykset KESÄTEATTERISSA:

>>>Esite_kesäteatteri_2018

KATSO >>>ESITYSKALENTERI

______________________________________

Komedia aikuiseen makuun!

Kahden naisen loukussa

Hykerryttävän hauska komedia Eerosta, aivan tavallisesta suomalaisesta miehestä, ja hänen kahdesta naisestaan, joiden molempien nimi on Pirkko. Pirkot tutustuvat sattumoisin ravintolan pöydässä, kun Eero pahaa-aavistamattomana osuu paikalle . . .

Rooleissa Ismo Kotro, Eeva Eloranta ja Matleena Mannerto

Käsikirjoitus Eeva-Kaarina Kolsi

Ohjaus Eeva Eloranta

KATSO >>> ESITYSKALENTERI

LIPUT alkaen peruslippu 25,00€/ eläkeläinen, opiskelija, työtön, varusmies/ siviilipalvelusmies 23,00€/ ryhmälippu 22,00€ (min. 10 hlöä)

Lippupisteestä ostettuihin lippuihin lisätään palvelu- ja toimitusmaksu.