TULEVIA VIERAILEVIA NÄYTÖKSIÄ 2018:

ISMO KOTRO 5.9.2018 klo 14.00


EIJA VILPAS, TIIA LOUSTE JA VALDEMAR VIRTANEN

>>>Yötön yö esite ke 17.10.2018 klo 14

RIIA KATAJA JA
MINNA KIVELÄ

>>>Korot kattoon esite 4.12.2018 klo 14 ja 19

VALELÄÄKÄRI

Saattaja pääsee avustettavan kanssa maksutta, mikäli avustettavalla on esittää saattajakortti tai avustettavan sairaus tai vamma on niin selkeäti nähtävillä, ettei hän selviydy ilman avustajaa.

Ryhmien osalta saattajien määrä on neuvoteltava etukäteen Hannu Lappalaisen kanssa, puh. 0500 508 803 tai adeleracing@gmail.com.

Ryhmänjohtaja ja kuljettaja veloituksetta, kun ryhmä on 20 hlöä siten, että 18 maksavaa ryhmänjäsentä ja 2 veloituksetta.

Teatterilippujen maksuvälineinä Kuntorannan kassaan maksettuna käyvät käteinen, pankki- tai luottokortit, e-passi (liikunta- ja kulttuuriseteli) tai Smartumin kulttuurisetelit.

>>>ESITYSKALENTERI 2018

>>>NÄYTÖSPÄIVÄT JA LIPPUHINNAT KEVÄT-KESÄ 2018

Maineikkaan Kylpylähotelli Kuntorannan hulppea, yli 300 -paikkainen Eevansali tai 300 -paikkainen kesäteatteri ja laadukkaat oheispalvelut takaavat viihtymisen kotimaisen komedian ja tähtiesiintyjien parissa. Aikamies -ravintola, rannan puoleiselta ikkunaseinustalta avautuvin huikein järvinäkymin, on A-oikeuksin varustettu ja tarjoaa edulliset väliajan kahviopalvelut sekä ryhmille ruokailumahdollisuuden (tilauksesta).

http://www.varkaudenkesäteatteri.fi

____________________________________________________

Komedia naurunpaikkoja pullollaan!

VALELÄÄKÄRI

Farssikomedia hotelli Kieppiin saapuvasta Erkistä, joka esiintyy lääkärinä saadakseen naisseuraa. Kun paljastuu, että kaikilla muillakin seurueessa pilkottaa ketunhäntä kainalossa, alkaa komediakeitos kuplia nauruntäyteisillä sattumilla maustettuna. Naurumyrskyn pyörteissä marinoituvat Tangokuningas Petri Hervanto (pankinjohtaja Yrjö Meteli) ja lumoava Helena Lindgren (Erkin ex-vaimo Liisa Autere), sekä värikäs galleria muita hahmoja, kuten respan herttainen Reeta, josta ei tiedä, onko hän mies vai nainen - vai joku muu . .

Varkauden kesäteatteri sijaitsee uudistuneen kylpylä-ravintola Kuntorannan vehreällä puistoalueella. Nousevalla katsomolla varustetusta, 300-paikaisesta katsomosta on ihastuttavat järvinäkymät ja väliajalla katsojat voivat herkutella makkaralla, leivoskahveilla ja virvokkeilla. Sateen sattuessa esitys siirtyy sisätiloihin samassa pihapiirissä olevaan, 300 hengen teatterisaliin.

Asiakkaan käytettävissä ovat hotellimajoituksen lisäksi erinomaiset kahvila- ja ravintolapalvelut A-oikeuksin sekä puuhaa ja ajanvietettä moneen makuun ja kaikenikäisille. Kuntoranta on myös suosittu wellness-kylpylä monipuolisine hoitoineen.

Kuntorannasta vain noin 6 km päässä on Varkauden kaupungin keskusta, joka puolestaan tarjoaa runsaasti ostospaikkoja ja mielenkiintoisia käyntikohteita.

Lisää majoitusmahdollisuuksista ja kylpylän wellness-palveluista voi lukea sivuilta www.kuntoranta.fi

Kesto n. 1h 45 min, sisältää väliajan (kahvio)

ROOLEISSA Helena Lindgren, Petri Hervanto, Ismo Kotro, Matlleena Mannerto, Ilkka Holmavuo ja Vuokko Korhonen.

KÄSIKIRJOITUS Olli Tola

OHJAUS Eeva Eloranta

OIKEUDET Dramacorner

Esitykset KESÄTEATTERISSA:

>>>Esite_kesäteatteri_2018

KATSO >>>ESITYSKALENTERI

______________________________________

Rakastetun Mika Waltarin hersyvä komedia

Myöhästynyt hääyö

ENSI-ILTA TO 13.9. KLO 19.00!

Lemmenparin hääyölle kasautuu mitä hullunkurisimpia esteitä, ei vähimmin avuliaan anopin ja epäluuloisen Amerikan-enon toimesta. Jälkimmäinen on lisäksi tunnettu tuimasta naisvihastaan, joten pulaan joutunut sulhanen joutuu keksimään peitetarinan juuri solmitulle avioliitolleen, jottei odotettu perintö mene sivu suun. Omat mausteensa mehevään väärinkäsitysten soppaan tuo avulias anoppi, joka komedian kiemuroissa todistaa todeksi sanonnan ”sulaa se sokeri vanhankin suussa . . ”


Esityksen kesto 1 t 50 min, sisältäen väliajan

Rooleissa: Ismo Kotro, Sanna Tarulahti, Annikki Saha ja Ilkka Holmavuo.
Käsikirjoitus Mika Waltari

Ohjaus Eeva Eloranta

Oikeudet Sunklo

Tuotanto teatterituotannot.fi

>>>PÄIVITETTY ESITE

KATSO >>>ESITYSKALENTERI

________________________________________

Ismo Kotron hulvaton huumoripläjäys Kuntorannan Eevansalissa

AUTOIHIN UNOHTUNEET MIEHET

Ismo Kotro tarjoaa herkullisen kattauksen suomalaisen miehen sielunmaisemaa ja huumoria noin tunnin mittaisessa yhden miehen näyttämöilottelussa nimeltä Autoihin Unohtuneet Miehet. Mitä tapahtuu kun naiset lähtevät shoppailemaan ja unohtavat miehensä useiksi tunneiksi autoihin parkkipaikoille? Miten toimivat ihmissuhteet perhepiireissä ja miltä näyttäisi maailma jos sen luojana olisi ollut insinööri? Hilpeissä ja hullunkurisissa tarinoissa elää suomalaisen miehen mielenmaisema valoineen ja varjoineen.

Mukana esityksessä on myös kaikille tutun Veikko Huovisen tekstejä, joissa seikkaillee pikajuoksija L-Paraske, saastunut ihminen Anne Pertta-Tunkki ja Josef Kinaretilainen.

Roolien takaa löytyy pitkänhuiskea Ismo Kotro, jota 20- vuotinen näyttelijänura on vienyt mm. Riihimäen Teatterin ja Savonlinnan Kaupunginteatterin kautta Salkkareihinkin, unohtamatta monia leffatuotantoja, joista Ismo muistetaan. Tällä hetkellä hänet nähdään myös pääosassa sekä Varkauden kesäteatterin Valelääkäri-farssissa että syksyllä Kuntorannan Eevansalin uudessa komediassa Myöhästynyt hääyö.

Tervetuloa toteamaan, että suomalaisen huumoriperinteen mehevissä maisemissa Ismo on kuin kotonaan. Huovista lainaten: Eletään nyt kun eletään ja nautitaan kaikesta kauneudesta mitä meidän ympärillämme on.

Roolissa Ismo Kotro

Käsikirjoitus Veikko Huovinen, Reijo Honkonen

Ohjaus Jari Virman

OIKEUDET Ismo Kotro

ESITYSPAIKKA Kylpylähotelli Kuntoranta, Eevansali, Kuntorannantie 14, 78400 Varkaus Puh. 017 5601403

ESITYKSET

la 1.9.2018 klo 18 ja

ke 5.9.2018 klo 14

LIPUT (kaikki) 22,00€

LIPUT:    
Kylpylähotelli Kuntoranta
PUH. 017 560 1403 tai 0400 403 669 myynti@kuntoranta.fi

Teatterituotannot.fi
PUH: 050 3721402, 0500 508803 EMAIL: teatterituotannot@gmail.com

www.teatterituotannot.fi

Taito Shop Varkaus, Kauppakatu 17, 78200 Varkaus, puh. 0440 162246 EMAIL varkaus@taitoitasuomi.fi

Järjestäjä teatterituotannot.fi Muutokset mahdollisia.

KATSO >>>ESITYSKALENTERI

>>>Esite 'Autoihin unohtuneet miehet'